Om oss

SAA Bygg AB

Ett nytänkande företag inom bygg och snickeri

Välkommen till SAA Bygg AB! Vi är ett nytänkande företag inom bygg och snickeri branschen som har en stark inriktning på kommunikation och kundfokus. Vårt mål är att ha en öppen och effektiv kommunikation med våra kunder under hela projektet. Vi vill se till att ni alltid känner er delaktiga i processen, och att ni får det resultat ni önskar.

SAA Bygg AB är verksamma i Göteborgsområdet med omnejd och vi är stolta över att ha varit en pålitlig partner för många av våra kunder. Vi är alltid öppna för nya samarbeten och om ni är intresserade av att jobba tillsammans med oss som en underleverantör, tveka inte att höra av er till oss för vidare diskussioner.

Sammanfattningsvis så är SAA Bygg AB det perfekta valet för dig som söker en pålitlig och kvalitativ partner inom bygg och snickeri branschen. Med vårt fokus på kommunikation och kundfokus, kan du alltid lita på att vi kommer att leverera det resultat du söker.

Kontakta oss idag för mer information och för att diskutera dina byggbehov

Trygghet för kunden

Självfallet innehar företaget F-skattesedel och du har även rätt till Rot-avdrag. Detta innebär att du kan få 30% tillbaka på arbetskostnaderna vid ett målerijobb. Du har rätt att göra avdrag på upp till 50 000 kronor per år och person och det ges i form av en skattereduktion. Vi är ansvarsförsäkrade och anslutna till rådande kollektivavtal.

Länken tar dig vidare till Skatteverkets hemsida och öppnas i ny flik.

Vill du förnya
ditt hem?

Prata med våra experter redan idag så hjälper vi dig vidare att förverkliga ditt drömprojekt. Med vår långa erfarenhet och expertis kan vi ge dig både tips och råd, så att du kan känna dig trygg från genom hela processen.

Kolla gärna in våra tidigare projekt!

Vad kostar det att bygga renovera?

Alla projekt är unika, därför har vi tagit fram ett offertformulär som du kan fylla i så att vi kan ge dig en prisuppgift.

SAA Bygg AB © 2023.